Beoordelingen van Poke2go Amersfoort

Recente recensies

5.0
Stichting Corantijn
13 juni 2024

Het smaakte weer heerlijk en de bezorger was keurig op tijd

Dorien
12 juni 2024

Op tijd bezorgd en heel erg lekker

charlotte
7 juni 2024

lekkerste pokebowl!!

Josephin
3 juni 2024

Het was heerlijk, alleen de avocado én de examinering die ik besteld had voor mijn pokébowl waren niet aanwezig in de pokébowl. Verder was alles naar wens!

Halima
29 mei 2024

Ontzettend lekker en een top service!

Iris van den Heuvel
5 mei 2024

Super snel en heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjarne
2 mei 2024

Kwaliteit pokebowl was uitstekend, een large is echt heel erg groot dus waard voor je geld krijg je sowieso. Over de levering ben ik erg negatief helaas, heb 2+ uur moeten wachten op 2 pokebowls, duurde het 35 minuten van de stad naar mijn huis waar ik dagelijks langs fiets (max 15 minuten), vervolgens stond de bezorger 5 minuten in zijn doos te zoeken naar de juiste bestelling, na 5 minuten kwam die weer terug omdat hij iets was vergeten af te leveren. Op deze trage manier komt elke bestelling 2+ uur later aan. Dus als advies, bezorg dan gewoon niet op deze afstand want zo wordt iedereen ontevreden.

Karin
2 mei 2024

Half uur te laat bezorgd terwijl we op tijd besteld hadden. We zijn niet geïnformeerd dat het later zou worden.

Marije
1 mei 2024

Echt een heel goed gevulde pokebowl. Goede kwaliteit. Bezorging was wat laat maar daar werd ik over gebeld en werd ruim gecompenseerd. Aanrader!

Roland
1 mei 2024

Erg lekker. Enige minpunt was geen rietje bij de bubble tea.

Corrien Meerveld
22 april 2024

Tijd tussen bestellen en bezorgen was 2 uur, dat vond ik erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans De groot
21 april 2024
Kim
20 april 2024

Ik bestel vaak bij jullie en t is altijd hartstikke goed hoor. Maar als ik extra betaal voor een kei harde avocado wil ik t toch even laten weten dat dat niet te eten is

Spijkers
19 april 2024

De bezorging duurde wat langer omdat ze de bestelling was vergeten mee te nemen. Daar is netjes over gebeld. Alleen waren toen bij de uiteindelijke bezorging helaas de loempia’s ijskoud en taai. Was prettiger geweest als hier bij de 2de poging even nieuwe warme loempia’s waren gedaan

Bobby Quist
19 april 2024

Ipv een gratis drankje kreeg ik nu bij surprise me: een koekje. Beetje gek.

Siham
15 april 2024

Jammer dat de advocado vergeten is terwijl ik hem wel extra heb betaald.. Maar geen probleem verder was die lekker!

W
12 april 2024

Niet geleverd wat er besteld is. Ook met de opmerkingen die geplaatst zijn bij de bestelling is niets gedaan. Sushirijst van poke bowl was niet vers of zelfs niet gaar. Grote homp bruine avocado in de zalmbowl.

Laura
9 april 2024

Snelle levering, ook hele vriendelijk bezorger. Eten was ook echt lekker.

Lindy
5 april 2024

De pokebowl is van goeie kwaliteit! Snel bezorgt en vriendelijke bezorgers. Echt een aanrader. ik ga zeker opnieuw wat bestellen!!

R
4 april 2024

Lekkere poke bowls!

Mutsefluts
26 maart 2024

Geen opmerkingen

I. Scholten
26 maart 2024

Het eten was heerlijk. Ruim gevuld en goed van smaak.

Lammert
20 maart 2024

Ik vroeg zo snel mogelijk.Het was er een half uur eerder dan jullie aankondigen. Prima! Net als de kwaliteit!

Jaap
15 maart 2024

Helaas was levering niet conform bestelling

Lina
26 februari 2024
Niels
25 februari 2024

Super lekker eten! Er was iets vergeten bij de bestelling, maar dit is perfect opgelost door het nog na te brengen. Top service en super vriendelijk! Heerlijke pokébowl!

Hans
19 februari 2024

Mooi op tijd en goed op temperatuur. En zoals altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christel Oosterhoff
13 februari 2024

Sushi rijst was niet lekker. Niet zoals de vorige keren en bij andere zaken.

Jerzy Luiten
3 februari 2024

Echt heel vers en smaakvol. Uitgebreide en goede keuzemogelijkheden bij het zelf samenstellen.

E
3 februari 2024
Marjon
28 januari 2024

Vervelend dat Nieuwland weer uitgezet was voor bezorging. Ik kwam mijn bestelling daarom ophalen. 1 pokebowl had ik online besteld en daar kreeg ik een frisdrank bij. Bij de tweede in de zaak niet….en ik kom het nog wel halen. De smaak was wel weer heel goed.

Randy
22 januari 2024

De kip was wat aan de koude kant.

Suheda
15 januari 2024

De lekkerste pokebowls echt waar! Altijd vriendelijk en snel geleverd. Laatste bestelling zat er zelfs een extraatje bij! Zeker tevreden en ben echt vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
12 januari 2024

Supervriendelijke bezorger! Lekker gegeten.

Mirthe
11 januari 2024

Altijd heel erg lekker. Deze keer was de rijst helaas heel erg nat, plakkerig en zompig

Marlene Meesters
4 januari 2024

Pokebol was lekker (alleen iets koud). Helaas de cola erbij vergeten maar dat kan gebeuren. Verder altijd erg tevreden en goede en snelle bezorging!

Randy
21 december 2023
Muller
14 december 2023

Haar in het eten, rijst was zeer plakkerig en compact.

hans p
13 december 2023

- soja saus ontbrak bij de 12 pokebowls

Reactie van Poke2go

Beste Hans, Jammer dat het niet was zoals verwacht, echter had u geen soja saus bij de bestelling geplaatst, deze doen wij niet standaard bij een bestelling (vanwege extra plastic verpakkingen) maar kan wel voor gratis erbij besteld worden via onze site

Jimmy
7 december 2023

De tempeh was verband, veel te veel rijst en de groente smaakte ook niet helemaal lekker :c.

Jorie
27 november 2023

Weer heerlijk gegeten zoals altijd

S.
25 november 2023

Sorry t was dit keer niet te vreten! Echt super jammer en bestel heel vaak bij jullie dus echt teleurgesteld.!

Cees
23 november 2023
JW
11 november 2023

Lekker en flinke porties voor goede prijs

Hans
5 november 2023
Pietermaaij
5 november 2023

In orde & lekker, vriendelijk personeel. 100 punten

Alice van Boxel
28 oktober 2023

Al de tweede keer een superservice. Zo flexibel bij het bezorgen en denken ontzettend fijn met je mee

Anne
28 oktober 2023

Het was heerlijk, mijn partner had weleens een pokebowl op maar deze was het allerlekkerst, vertelde hij nadat de laatste korrel uit zijn bakje op was.

R. Clement
27 oktober 2023

Nooit problemen gehad met Poke2go. Nu wel we hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Vijf over 18 besteld om 19.05 een mail gekregen dat ons eten rond 19.15u er zou zijn. De bezorger kwam pas om 15 voor 20u. Ik stel altijd mijn bowl altijd zelf samen. Nu wilde ik slamix als basis ipv rijst, nou er zaten 3 blaadjes sla in. Ook zaten er gebakken uitjes op wat ik niet lust dus wat ik niet besteld heb. Ik denk dat ik een tijdje ga wachten met weer bestellen.

Cheryl
27 oktober 2023

Hele slechte pokebowl terwijl ze normaal altijd zo lekker zijn. Extra betaald voor manog, zat er niet bij. Gevraagd om aparte wasabi saus, zat er ook niet bij. De kokos en gebakken uitjes waren amper erop gedaan. En hij was 10 minuten te laat terwijl ruim op tijd besteld, excuus was dat de klanten met zsm bezorgen voor gingen, hele bijzondere logica...

Reactie van Poke2go

vervelend te horen dat de bestelling niet was zoals gewenst, wij zullen nog contact opnemen met u

Anne Veijer
24 oktober 2023

Normaal erg tevreden. Dit keer was de kip taai en was de avocado vergeten (waar ik extra voor heb betaald).

Reactie van Poke2go

uw teleurstelling is begrijpelijk en wij zullen nog contact met uw opnemen.

Nic
18 oktober 2023
Cher
16 oktober 2023

Helaas geen gratis frisdrank gekregen en de kip was koud en niet gegrilde krokant. Voor de rest wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SB
13 oktober 2023
Marlene
13 oktober 2023

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Lotte
3 oktober 2023

Helemaal perfect en super lekker!

Rainier waterkoort
1 oktober 2023

Zo als zo vaak heerlijk vers en zo lekker. Als we zin hebben in een pokebowl komen we weer naar jullie.

Eva
24 september 2023

Anderhalf uur wachten op een pokébowl kip die koud was! Echt niet oké!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke2go

Vervelend, wij zullen nog contact opnemen met u

Lindsay aartsen
23 september 2023

Ik had bij opmerkingen gevraagt de dressing appart te doen er zat 1 dressing overheen en heb de andere dressing niet gekregen erg jammer want doordat de dressing pittig was kon ik t vlees dus niet eten verder was t erg lekker

Duncan Prins
23 september 2023

Zoals altijd ’Heerlijk’.

R. Clement
19 september 2023

Altijd lekker en op tijd bezorgd.

Leonie
19 september 2023

Ik bestel hier regelmatig. Altijd uitstekend. Vandaag echter een kleine bowl gekregen terwijl ik een grote had besteld. met weinig rijst, die ook nog eens deels niet gaar was. Jammer!

Reactie van Poke2go

Dit is natuurlijk niet de bedoeling, wij gaan snel contact opnemnen met u om dit op te lossen

Mike
15 september 2023
Everhardus
14 september 2023

Zoals altijd : Prima

Caroline
13 september 2023

De bowl met mixed fish was extreem pittig, niet te eten. De yakatori spiesjes waren gefrituurd, droog en vet. Geen succes helaas

Anne
5 september 2023

Zoals gewoonlijk erg lekker! Normaal gesproken ook op tijd bezorgd, maar dit keer ruim 2 uur moeten wachten. 17:15u besteld met verwachte bezorgtijd 18:15u. Uiteindelijk pas 19:25u ontvangen.

Sanne
5 september 2023

Eten als altijd uitstekend. Als ik in Amersfoort ben, bestel ik altijd bij poke 2 go. De bezorging was dit keer minder, anders dan ik gewend ben. Extra tijd is soms nodig, maar ik had het dan fijn gevonden als ik gebeld was. Dit is wel een uitzondering. Normaal is het altijd 10 op 10!

Astrid
2 september 2023

Geweldig, super lekker en hele grappige bezorger.

Es
31 augustus 2023

Poke2go is zo erg achteruit gegaan. Dit is al de 2e keer dat er iets mis is met mijn bestelling. Er zat bijna geen rijst in mijn pokebowl en de rijst die erin zat was een blok ijs..

Reactie van Poke2go

Vervelend om te horen, wij zullen spoedig contact met u opnemen

Lieke
28 augustus 2023

Super Gers en lekker

Barbara Mohr
26 augustus 2023

Mooi op tijd en goede kwaliteit bowl👍

Youssef
22 augustus 2023

Kip was helaas droog en niet wat ik voor ogen had.. crunch van de gebakken uitjes was er niet omdat ze denk k niet meer vers waren. Verder was de pokebowl lekker

Jannah
20 augustus 2023

Het was een grote bestelling maar alles was erg zorgvuldig gemaakt en bezorgd. Ook met de opgegeven allergieën is goed rekening gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ten Hove
19 augustus 2023

Gratis frisdrank bij bestelling. Als ik dan 4 pokebowls bestel waarom dan maar 1 frisdrank. Beetje omslachtig om 4 bestellingen te doen.

Anoniem
18 augustus 2023
Wesley
17 augustus 2023

Erg lekker al lang geen pokebowl meer gegeten maar weet nu weer hoe niet normaal lekker dit eigenlijk is! Echt een aanrader.

R. Clement
15 augustus 2023

Het was heerlijk. Meer dan genoeg eten. De crispy chicken was echt crunchy. Hier ga ik vaker bestellen.

Sponoli
9 augustus 2023

Heerlijke royale maaltijd! Je merkt goed dat er verse ingrediënten worden gebruikt. Bezorging was okee maar helaas niet volledig. Wel goed op tijd. Helaas ontvingen we het beloofde (gratis) drankje naar keuze niet. Daarom toch 4 sterren ipv 5.

Reactie van Poke2go

Vervelend dat uw bestelling niet compleet was, wij zullen nog contact met u opnemen

5 augustus 2023

Jullie hebben hele lekkere pokebowls en normaal ben ik ook heel tevreden, maar mijn bestelling van vandaag viel helaas tegen. Ik bestel altijd maar 1 mix in en dan wordt er wat extra rijst in gedaan gezien ik niet veel groenten kies. Dit keer had ik een een bakje met extreem weinig rijst er in en weinig zalm. Er zat bijna geen eten in het bakje. Voor bijna 20 euro verwacht je wel wat meer. Ook had ik betaald voor extra zalm, maar er zat ook geen extra zalm bij. Voor de rest heb ik dit gelukkig nooit eerder meegemaakt bij jullie en ben ik heel tevreden over de smaak van de pokebowls, maar helaas was het dit maal weggegooid geld.

Reactie van Poke2go

Jammer om te horen dat de bestelling niet naar wens was, wij zullen spoedig contact met jou opnemen om het op te lossen

Alice van Boxel
5 augustus 2023

Het was verrukkelijk. Voor ons de eerste keer maar voor herhaling vatbaar 🌸

Mila
4 augustus 2023
Claudia
26 juli 2023

We hebben weer genoten van de pokebowl zalm/tonijn. Heerlijke vers was ie🍀

Pien
26 juli 2023

Wij eten niet vaak poke bowls omdat we meestal vinden dat het eigenlijk een grote bak koude witte rijst is met wat groente. NIET bij Poke2go! Je kunt kiezen voor bruine rijst dat maakt het al heel veel lekkerder en er zaten zo veel heerlijke dingen in die ik zelf had uitgezocht! Zeker voor herhaling vatbaar.

Lorena
25 juli 2023

Goed eten en veel ben er blij mee en heb review gedaan op google maps

T
25 juli 2023

Heerlijke poke bowl zalm citrus! Perfecte portie, had ietsje meer zalm in gemogen.

Mila
24 juli 2023
Madouc
23 juli 2023

De lekkerste pokebowls!

Scott
14 juli 2023

Verkeerde dingen bij bestelling, er miste dingen en bezorging duurde meer dan 1,5 uir

Ynze
11 juli 2023

18:10 besteld heb 20 minuten moeten wachten en andere klanten die later bestelde met dezelfde bestelling waren eerder aan de beurt, maar dit is gewoon 1 keer slechte ervaring voor de andere keren was het wel tip top in orde

Paula
9 juli 2023

Op tijd bezorgd eb heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mona Bekkers
6 juli 2023

Heerlijke verse pokebowl. Precies op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar

Mila
30 juni 2023

Er was een klein probleempje die zeer klantvr was opgelost.

Claudia
30 juni 2023

Dit keer zaten er een soort van rode kruiden overheen wat maakte dat het enorm pittig was. Ik moest meerdere keren mijn mond blussen met water en weet dat ik wel wat gewend ben aan pittigheid. De volgende dag werden mijn moeder en ik wakker met dikke ogen en voeten. Wij kunnen beiden niet goed tegen teveel zout eten. Wat er in de kruiden zat, geen idee, maar dit was te overweldigend. De vorige keer zaten er ook helemaal geen kruiden op waardoor we de zalm en tonijn meer proefden. Heel jammer dit keer.

Son
22 juni 2023

Snel klaar en heeel lekker!

van Velde
18 juni 2023
Mieke
18 juni 2023
Anoniem
12 juni 2023
Mila
11 juni 2023
Marion
7 juni 2023
Lina
5 juni 2023

1 pokebowl was niet compleet, de avocado, de extra kip en de dressing miste